четвер, 24 травня 2012 09:41

Евеліна Бледанс хрестила свого сина Семена

Популярна артистка Евеліна Бледанс днями хрестила свого сина Семена. На урочистій події зібралися тільки найближчі подружньої пари.

Про це таїнство Евеліна Бледанс розповіла в своєму блозі: "Сьогодні в маленькій і дуже затишній церкві великомученика Пантелеймона Семен став Симеоном!" Запис супроводжувала єдина фотографія, на якій зображені Евеліна Бледанс у вільній синій сукні до підлоги і з покритою головою, яка тримає на руках хрещеного Семена, її чоловік продюсер Олександр Сьомін в зеленому поло, джинсах і кислотно-зелених черевиках, а також хресна мама малюка.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Евеліна Бледанс не ризикнула показати обличчя новонародженого сина

Чоловік Евеліни Олександр Сьомін розповів, як вони справляються з появою в їхньому житті дитини. "Евеліна сидить, годує грудьми в своєму заміському будинку під спів пташок і укуси комарів. У новий заміський будинок ми заїхали три тижні тому. До Евеліні відразу ж приїхала її сестра з Ялти, яка зайнялася облаштуванням побуту", - розповів Сьомін.

Чоловік Бледанс розповів: "Сьома приголомшує всіх своїми успіхами, щоправда, ми завжди думали, що батьки схильні перебільшувати досягнення своїх дітей, але він вже на півмісяця випереджає ту табличку розвитку, яку при народженні лікарі видають всім батькам, - що має робити дитина. На кого Семен схожий - поки незрозуміло, судячи по віям - на мене, судячи по губах - на Бледанс. Характером - на мене, напевно, більше".

Зараз ви читаєте новину «Евеліна Бледанс хрестила свого сина Семена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути