середа, 21 березня 2012 10:13

Ештон Катчер готується полетіти в космос

Ештон Катчер готується полетіти в космос

Популярний актор і поки ще чоловік Демі Мур Ештон Катчер висловив бажання полетіти в космос. 34-річний артист став клієнтом фірми, що спеціалізується на космічному туризмі.

Зірка Голлівуду Ештон Катчер, незважаючи на свій далеко не юний вік, як з'ясувалося, досі мріє про космос. Невідомо, чи хотів він в дитинстві стати космонавтом, проте зараз його бажання можуть здійснитися. Справа в тому, що популярний актор став черговим клієнтом компанії Virgin Galactic, яка спеціалізується на космічному туризмі. Примітно, що Ештон - ювілейний, 500-й клієнт фірми.

"Я подзвонив Ештону, щоб привітати його. Так само як і ми, він схвильований перспективою опинитися серед тих, хто першими перетне останній фронтир (і повернеться назад!) і пізнає магію космосу. Ми дуже раді прийняти його на борт!" - поділився директор компанії Річард Бренсон.

Сам Катчер, незважаючи на "хвилювання", вважає за краще не коментувати цю інформацію.

Поїздка включає в себе приблизно дві години польоту навколо Землі і п'ять хвилин перебування в невагомості, яку раніше могли відчути тільки справжні космонавти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чарлі Шин обізвав Ештона Катчера лайном

Сама компанія Virgin Galactic заснована в 2005 році і є першою комерційною організацією, що пропонує платні суборбітальні польоти. Однак фірма так досі і не здійснила жодного запуску людей в космос.

Компанія обслуговує виключно багатих клієнтів. Справа в тому, що квиток на таку подорож коштує близько 200 тисяч доларів, а клієнтами Virgin Galactic вже стали такі зірки американського шоу-бізнесу, як Анджеліна Джолі та Бред Пітт, Кеті Перрі, Том Хенкс, Ніколас Кейдж та інші товстосуми.

Зараз ви читаєте новину «Ештон Катчер готується полетіти в космос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути