Ексклюзиви
середа, 03 лютого 2016 21:56

Епатажна Монро топлес позувала із зіркою на грудях
6

Фото: фото надане травесті-дівою Монро

Травесті діва Монро в черговий раз шокувала відвертою сміливою фото-сесією. На власній сторінці у Фейсбук розмістила фотознімки, де позує оголеною у пишній спідниці. Світська левиця розповіла кореспонденту Gazeta.ua, навіщо погодилась на фото-сесію Якова Герінга у стилі "ню".

"Маємо замислитися над проблемою сприйняття і прийняття свого тіла, незалежно від віку та статевої приналежності. Мені давно хотілося відобразити себе в голому вигляді. Показати своє чесне ставлення до себе і свого глядача, щоб не вводити в оману і відповісти на численні запитання щодо моєї фізіології" - пояснює Монро.

Для світлин травесті-діва підібрала чорну перуку і яскраву синю спідницю з фатину.

"Мені здається відносини з власним тілом і прийняття своєї фізіології досить цікава і делікатна тема. Багато хто з нас досі соромиться публічно оголюватися. Виключення хіба-що пляж і басейн, де роздягатися ніби як потрібно, але хвилюються через зайві кілограми і кістки, які стирчать з тіла, - сказала світська левиця. - Насправді, людина народжується абсолютно голим, а одяг потрібен аби захищати, прикрашати і зігрівати. Тому, геть сором і комплекси, хай живе голий зад".

Нагадаємо, вперше Монро виклала відверті знімки у жовтні. Її подруга-фотограф Міна Сорвіно зробила серію знімків, які координально відрізняються від усього, що звикли бачити. Вирішили відійти від яскравої, розфарбованої Монро. Ближче в сторону натуральності. Тоді фотограф побачила Монро слабкою, сексуальною і вразливою.

Зараз ви читаєте новину «Епатажна Монро топлес позувала із зіркою на грудях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути