пʼятниця, 07 жовтня 2011 16:29

Єлизавета II не дозволяє Кейт Міддлтон зніматися для модних журналів

Єлизавета II не дозволяє Кейт Міддлтон зніматися для модних журналів

Єлизавета II вважає, що потенційна королева герцогиня Кембриджська не повинна позувати для глянцевих журналів. За останні кілька місяців Кейт Міддлтон надійшло кілька пропозицій взяти участь в ексклюзивній фотосесії для провідних модних видань. Але судячи з інформації джерел з Букінгемського палацу, Кетрін на обкладинках Vogue читачі все ж не побачать. Принаймні в найближчому майбутньому.

Минулого місяця преса з цікавістю обговорювала можливість зйомок герцогині для американського Vogue. За даними New York Post, Анна Вінтур і її команда доклали титанічних зусиль, щоб дістати ексклюзивне фото Її Світлості на обкладинку. Раніше редакція британського Vogue вже направляла запрошення герцогині, але воно було відхилена.

Головний редактор американського видання збирався діяти хитріше - через фотографа Маріо Тестіно, який робив декілька офіційних знімків королівського подружжя.

Але тепер всі старання Вінтур пішли прахом. Якщо у справу втрутилася Її Величність, то будувати будь-які, нехай навіть найгеніальніші комбінації просто непристойно.

"Їй точно це (модна фотосесія Кейт) не сподобається, - повідомило журналістам джерело з палацу. - Її Величність - геніальна людина і здатна домогтися поклоніння без стильних надмірностей, в найпростішому вбранні".

Герцог і герцогиня також поділяють думку королеви.

"Вони вважають, що було б неправильно для Кейт позиціонувати себе як модну або стильну ікону, - уточнило джерело. - Не те щоб вони дуже серйозно ставилися до своїх обов'язків членів королівської сім'ї. Але вони не хочуть опошляти своє становище".

Зараз ви читаєте новину «Єлизавета II не дозволяє Кейт Міддлтон зніматися для модних журналів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути