пʼятниця, 23 серпня 2013 13:33

Екс-ТАТУшка Юлія Волкова представила у Києві фільм про зомбі
6

Фото: фото:Галина ОСТАПОВЕЦЬ

У четвер на презентацію фільму "Зомбі канікули 3" до Києва приїхала екс-ТАТУшка Юлія Волкова. Співачка зіграла у фільмі головну роль.

"Я не люблю всі ці ужастики і сама такі фільми теж ніколи не дивлюсь. Таке кіно розраховано на молодь, 15-20 років. Бо коли моя мама це подивилася — вона вибігла через п'ять хвилин після початку стрільби. Кров — це теж не для мене. Чому я погодилася на зйомки? Коли почитала сценарій, мене дуже захопив екшен. А це близьке мені по духу. Всі ці автомати, бійки — це моє. Але коли стріляла — було страшнувато, бо трохи налякали, що можу оглухнути. Я навіть не знаю, чи тримала в руках справжній пулемет. Але нас вчили, як правильно тримати і стріляти", - каже Волкова.

У фільмі багато стрілянини, алкоголю, наркотиків та жорстокості. Журналісти цікавляться в Юлі, чи не є це пропагандою наркоманії та алкоголізму для молоді.

"А хіба цього нема в молоді? Все це зараз в житті на кожному кроці Києва і Москви", - виправдалась співачка.

На прем'єру фільму про зомбі завітали ресторатор Микола Тищенко, Монро та плавчиня Яна Клочкова.

"Я прийшов за Юліним запрошенням. Маю їх ж чотири, але прийшов сам, бо не знайшов собі супутницю. Я люблю такі фільми дивитися. Передивився все, що пов'язано із фантастикою", - розповів ресторатор Тищенко.

Зараз ви читаєте новину «Екс-ТАТУшка Юлія Волкова представила у Києві фільм про зомбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути