четвер, 23 жовтня 2014 10:36

Екс-чоловік Анджеліни Джолі розповів правду про їхнє готичне подружнє життя

Автор: Reuters
 

Актор Біллі Боб Торнтон назвав роман і шлюб з Анджеліною Джолі "божевільним часом" і розповів, як актриса запропонувала йому обмінятися медальйонами з кров'ю на знак любові.

На думку дружини Бреда Пітта, це було дуже романтично.

Довгий час в ЗМІ ходили чутки про те, що вони обмінялися тарою з кров'ю в якості весільної клятви і живуть в підземеллі. Як зізнається 59-річний Біллі Боб, журналісти люблять перекручувати факти і пересмикувати почуте:

"Так, ці плітки мали під собою певний грунт. У нас був підвал із звукозаписною студією. Коли я говорю журналістам, що постійно проводжу час в "підземеллі", то вони не чують слова "записуючи музику". Вони чують слово"підземелля", це ж робить матеріал більш цікавим", - сказав актор.

Що стосується відносин з Джолі, Торнтон категоричний:

"Це був божевільний час. Він мені ніколи не подобався", - упевнений зірка.

Як розповів актор, обмін клятвами з кров'ю - це "дуже просто":

"Ви ж знаєте, є порожні медальйони, в які зазвичай вставляють фото бабусі й носять на шиї. Вона купила парочку таких. Ми часто розлучалися, так як вона знімалася у "Ларі Крофт", а я - в "Балі монстрів". Вона визнала, що буде цікаво і романтично, якщо ми візьмемо маленьке лезо, поріжемо собі пальці, намажемо трохи крові на ці медальйони і будемо носити на шиї. Люди так роблять з волоссям маленького сина чи доньки. Це те ж саме", - розповів Біллі Боб.

"Після цього ми стали носити пляшечки з кров'ю на шиї. Ми були вампірами і жили в підземеллі", - каже актор.

Нагадаємо, Джолі і Торнтон почали зустрічатися в 1995, одружилися в 2000, через два роки розлучилися і оформили офіційне розлучення в 2003.

Зараз ви читаєте новину «Екс-чоловік Анджеліни Джолі розповів правду про їхнє готичне подружнє життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути