четвер, 01 грудня 2016 17:47

Дзідзьо долучив прикордонників до світового флешмобу

Дзідзьо долучив прикордонників до світового флешмобу
Прес-служба

Дзідзьо, головний прикордонник України та очільник Львіщини долучилися до популярного світового флешмобу #MANNEQUINCHALLENGE.

У перерві між нарадами та робочими зустрічами керівників відомств, у гості до Львівського прикордонного загону разом з подарунком завітав лідер гурту DZIDZIO – Михайло Хома (Дзідзьо). Від такого несподіваного візиту, в момент вручення презенту, усі прикордонники та гості загону на мить "застигли". Спеціально для цієї акції відшукали навченого прикордонного собаку на ім'я Терро, який вміє завмирати.

Таким чином, артисти та посадовці вирішили показати єдність та відкритість військових і влади до суспільства.

Суть флешмобу MANNEQUIN CHALLENGE в тому, що його учасники на короткий відрізок часу замирають, ніби манекени, а оператор знімає це дійство з різних ракурсів, і таким чином виглядає, ніби час у кадрі на якусь мить зупинився.

У флешмобі MANNEQUIN CHALLENGE взяли участь: лідер гурту DZIDZIO — Михайло Хома (Дзідзьо), голова Державної прикордонної служби України – Віктор Назаренко, голова Львівської обласної державної адміністрації – Олег Синютка, начальник Західного регіонального управління Держприкордонслужби – Володимир Єгоров, прикордонники Львівського загону бійці прикордонного спецпідрозділу (учасники АТО).

Зараз ви читаєте новину «Дзідзьо долучив прикордонників до світового флешмобу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути