Ексклюзиви
вівторок, 19 липня 2011 17:01

Джуд Лоу готовий судитися з медіамагнатом Рупертом Мердоком

Джуд Лоу готовий судитися з медіамагнатом Рупертом Мердоком

Джуд Лоу офіційно висунув позов проти газети The Sun, що належить Руперту Мердоку. Актор звинувачує видання у порушенні його приватного життя за допомогою прослуховування особистого телефону.

У Британії близько місяця тому розгорівся скандал, пов'язаний з медіаімперією Мердока. Почалося все з арешту журналістів газети News of the World, які прослуховували телефони знаменитостей і отримали доступ до їхніх банківських рахунків. Нещодавно газету закрили, але актори, політики і бізнесмени не збираються зупинятися на досягнутому і бажають засудити якомога більше недобросовісних журналістів, пише People's Choice.

Адвокати медіаімперії стверджують, що звинувачення Лоу безпідставні, і він не має відношення до скандалу. Адвокат актора відмовляється розкривати деталі звинувачення і наполягає, що все буде повідомлено в суді. Більше того, Джуд подав до суду не тільки на газету The Sun, але й на закриту The News of the World.

Між тим, у Великій Британії помер співробітник News of the World Шон Хор, який першим заявив про те, що редактор видання Енді Коулсон прослуховує телефонні розмови для отримання сенсаційних матеріалів, повідомляє РИА Новости з посиланням на місцеві ЗМІ.

Журналіст був знайдений мертвим у власному будинку в містечку Вотфорд на півночі Великої Британії. Про причини його смерті нічого не повідомляється. У місцевій поліції заявили, що слідство не знайшло доказів, що вказують на те, що Хор був убитий.

Хор був звільнений з News of the World і газети Sun через проблеми з наркотиками і алкоголем. Він першим розповів газеті New York Times про те, що Коулсон знав про застосування прослуховування журналістами, і навіть заохочував до цього своїх підлеглих. Пізніше свої заяви він підтвердив в ефірі телеканалу BBC.

Зараз ви читаєте новину «Джуд Лоу готовий судитися з медіамагнатом Рупертом Мердоком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути