середа, 28 грудня 2016 10:42

Джордж Майкл залишив мільйонний спадок бойфренду та похресникам

Джордж Майкл залишив мільйонний спадок бойфренду та похресникам
Reuters

Офіційний заповіт Джорджа Майкла, який помер 25 грудня у віці 53 років, поки не оприлюднено, однак британські таблоїди вже з'ясували, кому дістануться гроші співака. За словами обізнаних джерел, левова частка відійде родичам Джорджа, в числі яких його сестри Мелані і Йода, бойфренду співака Фаді Фавазу і численним хрещеників. Майкл близько товаришував з багатьма знаменитостями і був хрещеним батьком їхніх дітей, причому дуже уважним - він регулярно спілкувався з хрещениками, а не просто вітав їх раз на рік з днем ​​народження.

Статок співака оцінюється в 120 з гаком мільйонів доларів. Сюди ж входить нерухомість: у Джорджа Майкла був особняк в Оксфордширі, де він і помер, будинки в Лондоні, Нью-Йорку та Сіднеї. Крім того, співак інвестував в мистецтво і зібрав значну колекцію за допомогою свого колишнього бойфренда, арт-дилера Кенні Госса, якого часто називають найбільшим коханям в житті артиста.

Серед хрещеників Джорджа Майкла, яким тепер можуть дістатися мільйони доларів, - Роман і Харлі Кемп, діти колеги співака по групі Wham! Ширлі Холліман і басиста групи Spandau Ballet Мартіна Кемпа, і діти двоюрідного брата артиста Андроса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопець Джорджа Майкла прокоментував смерть музиканта

Сім'я Кемп важко сприйняла новину про смерть Джорджа, адже Ширлі і Майкл, які познайомилися ще в 80-х, були близькими друзями: після розпаду групи Wham! вони продовжили спілкуватися і зідзвонювалися кожного тижня. Саме Майкл познайомив Ширлі з її майбутнім чоловіком, він же став хрещеним батьком дітей пари, людиною, яку вся родина Кемп просто обожнювала:

"Вся моя родина спустошена новинами про смерть нашого прекрасного друга Майкла. Ми будемо так сумувати за ним. Наші серця розбиті", - написав Мартін Кемп на своїй сторінці в Twitter, дізнавшись про смерть співака.

Хрещеник артиста, Роман, опублікував не менше пронизливе повідомлення, повне скорботи:

"Людина, яка об'їздила весь світ разом з моєю мамою, її кращий друг ... Людина, який познайомила моїх батьків, яка змусила маму тоді зателефонувати батькові, який возив нас з Харлі по всьому світу, готовий був зробити все, щоб змусити нас посміхнутися .. . Людина, яку ми всі любили. Ми любимо тебе, Йод".

У числі тих, хто також нібито фігурує в заповіті, - Джеймс Кеннеді, син кузена Джорджа Майкла, Андроса. Молода людина працює діджеєм в Лондоні, але зі своїм знаменитим родичем вже давно не спілкувався, оскільки його батько крупно посварився зі співаком кілька років тому.

"Спочивай з миром, Джордж. Я шкодую, що за останні роки ми так жодного разу і не поговорили", - журиться Джеймс.

Ще однією спадкоємицею Джорджа Майкла може стати дочка колишньої "перчинки" Джеррі Холлівелл, 10-річна Блюбелл. Джеррі і Майкл близько дружили багато років, але коли у співачки народилася дочка, то її хрещеним батьком став не Джордж, а його тодішній бойфренд Кенні Госс. Втім, це не завадило і Майклу ставитися до Блюбелл як до своєї хрещениці. Джеррі Холлівелл теж пригнічена ​​смертю друга:

"Як же сумно. Спочивай з миром, Джордж, любий друже, найдобріша, найвеликодушна і найталановита людина в світі. Мої думки з твоєю сім'єю", - такий пост з'явився на сторінці зірки в Instagram.

Джордж Майкл був знайдений бойфрендом в своєму домі на Різдво.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Майкл залишив мільйонний спадок бойфренду та похресникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути