середа, 25 грудня 2013 12:02

Джордж Клуні закликав всіх долучитися до пошуку викрадених витворів мистецтва
6

Фото: фото: YouTube

На підтримку фільму "Мисливці за скарбами", в якому Джордж Клуні виступає в якості режисера, сценариста і продюсера, а також грає одну з головних ролей, був запущений сайт SupportTheMonumentsMen.com. Тут можна не тільки дізнатися більше про саму стрічку, а й надати реальну допомогу в пошуку зниклих предметів мистецтва.

Відвідувачі сайту, які мають інформацію про місце знаходження крадених творів мистецтва, можуть зателефонувати за вказаним номером або заповнити спеціальну форму.

Нагадаємо, що картина "Мисливці за скарбами" заснована на історичній книзі письменника Роберта Едсела "Люди-пам'ятки: герої - союзники, нацистські злодії і найбільша в історії гонитва за скарбами".

"Для нас неймовірно важливо завершити місію "людей-пам'ятників". Між 1945 і 1951 роками вони відшукали і повернули майже п'яти мільйонів творів мистецтва, багато з яких були викрадені нацистами. Але сотні тисяч об'єктів мистецтва вважаються зниклими до сьогоднішнього дня. Наша кампанія, яку з ентузіазмом підтримали Джордж Клуні, сценарист Грант Хеслов і кіностудія Sony, вперше дає можливість кожному допомогти в пошуках цих предметів", - говорить Роберт Едсел, який теж виступив сценаристом фільму.

У головних ролях крім Клуні зайняті Метт Деймон, Білл Мюррей, Джон Гудман, Кейт Бланшетт і Жан Дюжарден. У світовий прокат фільм виходить 6 лютого 2014.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Клуні закликав всіх долучитися до пошуку викрадених витворів мистецтва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути