пʼятниця, 04 березня 2016 11:07

Джордж Клуні планує піти з екранів

Джордж Клуні планує піти з екранів
Reuters

Актор Джордж Клуні заявив, що подумує про те, щоб залишити акторську професію. Про причини цього несподіваного рішення він розповів в ефірі BBC News. За прикладом Грети Гарбо, Клуні вирішив піти з екранів, щоб шанувальники не побачили його старіючим.

"Думаю, ніхто насправді не хоче бачити когось старим на екрані. Старіння - це невблаганна річ, камери ... Ти намагаєшся бути на екрані все менше і менше. Намагаєшся вибрати фільми, які добре працюють на тебе і твій вік, але їх все менше і менше".

На щастя, актор не планує йти з кіноіндустрії зовсім. 54-річна зірка нового фільму "Хай живе Цезар!" (Hail, Caesar!) Хоче цілком присвятити себе режисурі. Тим більше що працювати "по той бік камери" у нього виходить теж дуже непогано. Джордж навіть отримав номінацію на премію "Оскар" як "Кращий режисер" за фільм "Доброї ночі та удачі" (Good Night, and Good Luck) в 2006 році.

Джордж не раз говорив про те, що його справжня пристрасть - режисура. І він мріє зняти кілька картин про міжнародні збройні конфлікти.

"Режисура - моя велика любов, я отримую величезне задоволення. Коли ви постарієте на екрані, ви зрозумієте, що неможливо стояти перед камерою все життя. Набагато більше задоволення мені приносить режисура, яка є набагато більш творчим заняттям".

Зараз ви читаєте новину «Джордж Клуні планує піти з екранів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути