пʼятниця, 23 грудня 2016 15:43

Джонні Депп позивається на колишню дружину

Джонні Депп позивається на колишню дружину

Актор Джонні Депп ні цента зайвого не віддасть своїй колишній дружині Ембер Херд, з якою з великим скандалом розлучився цього літа. Дружина один за іншим стала поширювати докази його спалахів агресії, виклав сім мільйонів доларів, аби не бачити її більше ніколи в житті.

Пізніше Джонні вирішив зменшити отриману дружиною суму. Депп подав до суду на Херд з вимогою, щоб вона відшкодувала йому судові витрати і гонорари адвокатів, а це - сто тисяч доларів. Судовий розгляд, затіяний Ембер, Депп називає "абсолютно зайвим". Загалом же послуги адвокатів обійшлися Джонні в мільйон доларів і навіть більше, актор найняв для свого захисту одного з найзнаменитіших і дорогих голлівудських адвокатів, що спеціалізуються на розлученнях - Лору Вассер. За вимогами Джонні, якщо Ембер не сплатить необхідну суму протягом десяти днів, то він відніме це з суми відступних, яких, до слова, Депп так і не заплатив.

Під час недавньої акції, присвяченої жертвам насильства, Ембер заявила, що їй було неприємно і принизливо відчувати себе жертвою, але вона змогла взяти себе в руки і зараз готова допомагати таким же потерпілим від рук домашнього тирана, як і вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Джонні Деппа подала в суд Ембер Херд

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп позивається на колишню дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути