понеділок, 05 грудня 2011 13:28

Джолі і Пітт вирішили удочерити дівчинку з Ефіопії

Джолі і Пітт вирішили удочерити дівчинку з Ефіопії

Голлівудські знаменитості Анджеліна Джолі та Бред Пітт вирішили всиновити ще одну дитину. Пара хоче взяти в сім'ю дівчинку-ефіопку.

Мабуть, Анджеліна Джолі і Бред Пітт вирішили, що шестеро дітей - це замало, і прийняли рішення усиновити ще одну дитину. До такого рішення акторів підштовхнуло прохання прийомної дочки Захари, яка дуже просила удочерити дівчинку з її рідної країни. Справа в тому, що кілька років тому Анджеліна пообіцяла Захарі молодшу сестричку з Ефіопії, і тепер дівчинка з нетерпінням чекає на цю радісну подію.

Голлівудські секс-символи вже встигли знайти відповідну дитину і зараз займаються оформленням необхідних документів. Анджеліна Джолі і Бред Пітт вважають, що сьома дитина обов'язково принесе в їхню сім'ю ще більше щастя та гармонії. Крім цього, число сім улюблене у містера Пітта.

"У дитинстві я дружив із хлопчиком з багатодітної сім'ї. Я любив бувати у них в гостях, коли мама чи тато роздавали дітям за столом святковий пиріг. Це справило незабутнє враження, і я вирішив, що коли виросту, у мене обов'язково буде велика сім'я" , - розповів Бред.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бред Пітт хоче ще дітей

Нагадаємо, голлівудська пара Бред Пітт і Анджеліна Джолі, яку поза очі називають коротко Бранджеліна, зараз виховують шістьох дітей. Причому порівну своїх і прийомних. Сини: дев'ятирічний камбоджієць Меддокс Шиван, семирічний в'єтнамець Пакс Т'єн і біологічний син, один з близнюків трирічний Нокс Леон. Доньки: шестирічна ефіопка Захара Марлі, біологічні дочки п'ятирічна Шайло Нувель і близнючка Нокса трирічна Вів'єн Маршелін. Усі біологічні діти акторської пари з'явилися шляхом кесаревого розтину.

Зараз ви читаєте новину «Джолі і Пітт вирішили удочерити дівчинку з Ефіопії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути