пʼятниця, 30 березня 2012 10:07

Джим Керрі хоче одружитися з 23-річною росіянкою

Джим Керрі хоче одружитися з 23-річною росіянкою
50-річному актору подобається почуття гумору дівчини Фото: lichnosti.net

Знаменитий комік і зірка "Маски" і "Шоу Трумана" Джим Керрі збирається одружитися зі студенткою з Росії. Анастасія Віткіна підкорила актора своїм почуттям гумору.

50-річний Джим і 23-річна Анастасія зустрілися восени 2010 року, а в квітні того ж року Керрі розійшовся зі своєю подружкою, моделлю Playboy Дженні Маккарті, роман з якою у актора тривав п'ять років. Керрі та Віткіну познайомив спільний друг - ресторатор Девід Шунмейкер, з яким у Джима Керрі спільний бізнес, а саме фешенебльне кафе "Травертіне" в Нью-Йорку.

За словами друзів коміка, пропозицію своїй майбутній дружині Керрі зробив ще в січні цього року, після святкування ювілею.

"Джим просто божеволіє від Анастасії, він дуже щасливий! - розповіло джерело з оточення голлівудської зірки. - Найбільше Джиму подобається її почуття гумору. Анастасія постійно його смішить, а він же король жартів".

Про Анастасію відомо мало. За деякими даними, вона народилася і виросла в Росії, а потім переїхала в США. У Нью-Йорку дівчина закінчила престижну школу дизайну Parsons і зараз навчається там же в університеті.

Вперше журналісти зняли їх разом біля виходу з ресторану в жовтні минулого року. Потім Керрі і його російська наречена показалися удвох на концерті. Актор оплачує перельоти Анастасії з Нью-Йорка в Лос-Анджелес і взагалі спонсорує свою подругу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джим Керрі взяв собі в коханки російську студентку

Джим Керрі був одружений кілька разів. Крім шлюбу з офіціанткою Мелісою Вомер, від якого у нього є 22-річна дочка Джейн Керрі, яка нещодавно подарувала йому онука Джексона Райлі Сантану, він був одружений з актрисою Лорен Холлі, але цей союз протримався менше року.

Нагадаємо, актор відомий своїми ролями в таких фільмах, як "Вічне сяйво чистого розуму", "Бетмен назавжди", "Людина на Місяці", "Брюс всемогутній", "Я люблю тебе, Філліп Морріс" та багатьох інших.

Зараз ви читаєте новину «Джим Керрі хоче одружитися з 23-річною росіянкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути