Ексклюзиви
понеділок, 07 грудня 2015 17:31

Джессіка Сімпсон показала підтягнуту фігуру
4

Фото: Jessica Simpson The Warm Up

Американська співачка Джессіка Сімпсон випустила нову колекцію одягу для активного способу життя під назвою The Warm Up. У Мережі з'явилися офіційні знімки для лукбуку нової лінійки.

35-річна зірка спробувала себе в ролі моделі і знялася для власної марки. На знімках Джесіка виглядає відмінно: струнка і підтягнута співачка гармонійно виглядає в спортивному одязі.

В одному з інтерв'ю Джесіка розповіла, як їй вдалося прийти у форму і скинути після вагітності 30 зайвих кілограмів. Основа дієти - це спеціально адаптований раціон і щоденне заняття фітнесом і бігом. Калорійність денного раціону становила не більше 1800 кілокалорій. Джессіка віддавала перевагу нежирному м'ясу, рибі і овочам. В обідній час співачка обов'язково з'їдала порцію тваринного білку. Джессіка також вживала кисломолочні продукти, а от від молока співачка відмовилася.

Не так давно зірка вирішила розширити свій бренд Jessica Simpson і створила лінію одягу для активного способу життя, в якій поєднані одночасно стиль і функціональність. Однією з особливостей лінії стала доступність для всіх типів фігури.

Бренд Jessica Simpson випускає спортивний одяг, спідню білизну, взуття, ювелірні прикраси та аксесуари. Крім того, серед творінь співачки дитяча лінія одягу і одяг для вагітних.

Зараз ви читаєте новину «Джессіка Сімпсон показала підтягнуту фігуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути