пʼятниця, 12 серпня 2011 16:02

Джессіка Альба не дозволить своїм дітям йти в шоу-бізнес

Джессіка Альба не дозволить своїм дітям йти в шоу-бізнес

Джессіка Альба, яка от-от стане матір'ю вдруге, заявила, що не віддасть своїх дітей в актори. Зірка вважає, що спочатку вони повинні отримати гарну освіту і тільки потім йти в шоу-бізнес - якщо, звісно, їм цього захочеться.

Нагадаємо, що сама актриса дебютувала в комедії "Загублений табір", коли їй було всього 13. Але вона дуже сподівається, що діти не підуть її стопами.

"Так, я почала зніматися ще в дитинстві, і для мене, враховуючи всі обставини, це було правильно. Але на щастя, зараз я можу дати своїй дочці і другій дитині зовсім інше життя. Я можу дати їм освіту, якої не отримала сама, - каже 30-річна Альба. - Хай спочатку закінчать коледж, а потім роблять, що хочуть".

Всі ці міркування Джессіка виклала в інтерв'ю з нагоди прем'єри нового фільму - "Діти шпигунів 4D: Армагеддон". Також актриса розповіла, як їй вдається поєднувати успішну голлівудську кар'єру і турботу про сім'ю.

"Це дуже складно. У вихідні ми з чоловіком намагаємося забути про все і присвятити час нашій дочці, повністю, на сто відсотків зосередитися на ній. А в робочі дні - як пощастить, все залежить від того, чи багато у мене справ ... Звісно, мене хвилює моя кар'єра, але дочка - це найголовніше. Якщо з нею щось не так, все інше не має значення", - поділилася зірка.

"Діти шпигунів 4D: Армагеддон" - пригодницький фільм для сімейного перегляду, четверта частина франшизи "Діти шпигунів". Картина демонструватиметься в 4D - це означає, що до вже звичного формату 3D додадуться запахи. Перед входом до кінозалу глядачам буде видаватися спеціальний пристрій під назвою "аромаскоп".

Зараз ви читаєте новину «Джессіка Альба не дозволить своїм дітям йти в шоу-бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути