понеділок, 29 серпня 2011 17:44

Дженніфер Еністон вважає себе привабливішою, ніж у молодості

Улюблениця Америки, голлівудська актриса Дженніфер Еністон зізналася, що в 42 роки відчуває себе набагато привабливішою, ніж у молодості.

"Для своїх шістдесяти я непогано збереглася, чи не так? Жартую. Зараз я відчуваю себе набагато комфортніше, ніж у двадцять, - я маю на увазі і тіло, і душевний стан. Тоді я була незграбним дівчиськом і жахливо не подобалась собі", - розповіла Дженніфер Еністон в інтерв'ю журналу Joy.

Коли їй було 19, вона працювала в Нью-Йорку листоношею - розвозила на мопеді газети. Тоді Джен виглядала не дуже привабливо.

"Я була дуже незібраною, справжня недотепа, заїжджала на мопеді ледь не в двері", - додала артистка.

Нещодавно в прокат вийшла нова комедія за участю Дженніфер Еністон "Нестерпні боси". Заради ролі в цьому фільмі зірка сильно змінилася - стала різкою і навіть вульгарною. А тепер не поспішає виходити з образу.

"Та я просто виконувала свою роботу - все це було прописано в сценарії. У мене була одна-єдина задача - виглядати якомога вульгарніше", - зізналася зірка.

Більше того, Джен пофарбувала волосся в темний колір.

"У мене були зйомки до і після "Нестерпних босів", і я хотіла виділитися, бути відмінною від інших моїх персонажів. Я пропонувала одягти перуку, але продюсери категорично були проти. "Тебе в ній ніхто не впізнає", - говорили вони. А я заперечувала: "Та нічого, люди ж побачать афіші!" - але вони не здалися. Так що в мене не залишилося вибору, окрім як пофарбувати волосся. І це звільнило мене, я відчула себе вільною та готовою на багато чого", - говорить Дженніфер Еністон.

Наступним проектом за її участі стане фільм "Пристрасть до зміни місць" режисера Девіда Вейна. Зйомки картини пройшли ще минулої осені.

"Якщо у мене трапляється вимушена перерва в роботі, я втрачаю натхнення", - наголосила Дженніфер Еністон.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон вважає себе привабливішою, ніж у молодості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути