четвер, 10 січня 2013 12:59

Дженніфер Еністон підстригла телеведучого в ефірі
6

Днями Дженніфер Еністон взяла участь у телешоу Джиммі Кіммела. 43-річна зірка не змогла відмовити шоумену в проханні зробити йому стрижку. За припущенням Джиммі, актриса, зачіска якої стала культовою, просто зобов'язана володіти перукарським мистецтвом.

Еністон зізналася, що в останній раз стригла волосся подружкам років 30 тому. "Я так нервую, я прямо трясуся. Сподіваюся, з тобою все буде в порядку", - сказала актриса. Кіммел ж висловив сподівання, що після експерименту він не виявиться схожим "на Рейчел".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дженніфер Еністон дала Джастіну Теру помацати себе за сідниці

Стрижка вийшла не те щоб приголомшливою, але без серйозних вад. Так що якщо Джен ще потренується, то цілком може порадувати публіку яким-небудь оригінальним витвором в майбутньому.

До речі, на шоу актриса з'явилася в елегантній сукні-бандо з баскою на лінії талії. А пліткарі тим часом ніяк не вгамовуються і продовжують розпускати чутки про вагітність зірки. Представник знаменитості вже втомився спростовувати численні повідомлення про цікавий стан Еністон і плітки про те, що вона чекає на близнюків.

На розчарування шанувальників акторки, досі не оголошена і дата весілля Джен з Джастіном Теру. Нещодавно пара повернулася з мексиканського курорту Кабо Сан Лукас, але незважаючи на те що церемонія одруження так і не відбулася, на відпочинку знаменитості вели себе так, немов насолоджувалися медовим місяцем.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон підстригла телеведучого в ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути