четвер, 23 жовтня 2014 13:49

Дженніфер Еністон нарешті призначила дату весілля

Автор: Reuters
 

Пара Дженніфер Еністон і Джастін Теру визначилися з датою весілля і тепер не бажають витрачати ні хвилини даремно. Західна преса повідомляє, що Джен хоче якомога швидше вийти заміж  і планує влаштувати з цієї нагоди скромну вечірку.

Пропозицію заручитися Теру зробив коханій у серпні позаминулого року. За цей час пару не раз розводили і приписували їм романи на стороні. Голлівудські зірки демонстративно ігнорували чутки і спростовували домисли спільними фотографіями. Співробітники журнали "ОК!" Запевняють, що диво незабаром трапиться і закохані виведуть відносини на новий рівень.

"Це дійсно скоро відбудеться. Джен у нестямі від радості і збудження. Вона каже, що це буде найкращий день у її житті ", - сказав інсайдер виданню.

Проте джерело стверджує, що Еністон має намір зробити весілля якомога більш закритим, і ніякої інформації щодо майбутнього свята ви ніде не дізнаєтеся: "Якщо ви спробуєте дізнатися у Дженніфер щось про церемонію, вона просто змінить тему. Вона хоче зробити цю подію інтимним і особистим".

Майбутнє подружжя нервує пресинг з боку громадськості, тому вони відмовляються ділитися особистим щастям з пресою і настирливими фанатами.

Нагадаємо, що недавно Теру поділився з журналістами, що втомився від тиску громадськості.

"На нас з Дженніфер тисне громадськість. Я не хочу нервувати і не звертаю на це увагу, але я не дозволю таблоїдам вказувати мені, що робити", - сказав 43-х річний Джастін Australia's TV Weekly.

"Я не дозволю їм постукувати по годинниках, нагадувати, що вже"час ". Ми просто робимо те, що задумали. Ми абсолютно щасливі, і це очевидно, але ми не залежимо від чиїхось там тимчасових рамок", - говорить Джастін.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон нарешті призначила дату весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути