пʼятниця, 19 листопада 2010 12:26

Джейк Джілленхол і Енн Хетеуей оголились для фотосесії (ФОТО)

Наступного тижня в США стартує комедійна мелодрама з Джейком Джілленхолом і Енн Хетеуей "Кохання й інші ліки". Журнал Entertainment Weekly присвятив нову обкладинку зіркам фільму, причому з'явилися вони на ній топлесс.

Історію про кохання ловеласа-продавця ліків (Джілленхол) і незалежної дівчини Мегі називають найсексуальнішим фільмом року. Джейк навіть зізнався, що зйомка для обкладинки EW - це просто ніщо в порівнянні з тим, на що їм доводилося йти під час роботи над картиною.

"На обкладинці ми просто обнімаємося, але у фільмі ми робимо і дещо інше... Зйомка була чудовою. Вона перенесла нас на рік назад, коли ми набагато частіше оголялися разом", - зізнався актор.

У Нью-Йорку було знято три варіанти обкладинки. Під час фотосесії актори дуріли і пустували. Чудовий настрій у партнерів по фільму зберігся і під час інтерв'ю.

Енн, наприклад, розповіла про те, як їй працювалося на майданчику в голому вигляді.

"Звісно, є неприємний момент соромливості, коли потрібно роздягатися перед незнайомими людьми... Я навіть на пляж в бікіні не ходжу. Отже я вирішила - "Ок, триматиму все під контролем. Зроблю все як слід: роздягатимуся в самий останній момент, а між дублями — буду вдягати одяг". Але потім я зрозуміла, що кожного разу, коли я одягаюся, одяг стирає весь грим з тіла, що додавало 20 хвилин до зйомок... Як завжди буває в житті, як тільки перестаєш думати тільки про себе, а замислюєшся про все в цілому, то стає, наважуся сказати, весело", - поділилася актриса.

Сплетник

Зараз ви читаєте новину «Джейк Джілленхол і Енн Хетеуей оголились для фотосесії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути