субота, 17 вересня 2016 18:20

Джамала розповіла, чому не перевезла родину з Криму у нову квартиру

Джамала розповіла, чому не перевезла родину з Криму у нову квартиру

Співачка Джамала отримала квартиру від мера Києва за свою перемогу на Євробаченні. Співачка у передачі, "Світське життя" розповіла, чому не перевозить родину з Криму до нового житла.

"Зараз просто важкий стан дідуся, не знаю, як це зробити. Я хотіла б щоб вони з часом перебралися до Києва, я не можу навідати дідуся, який дуже хворіє, це важко", - сказала Джамала.

Співачка розповіла, яку квартиру знімала весь цей час.

"Я давно мріяла про квартиру, коли я знімала квартиру, в якій живу зараз, це було 7 років, я сказала власниці квартири: "Я поїду звідси у власну квартиру". Де можна було б мати місце, в цій квартирі протікає, я мучуся без горячої води, іноді вимикать світло, і я собі пообіцяла - я поїду з циєї квартири тільки в свою. Я вже там була, вона має білі стіни, іноді рівні, така світла, добра квартира!", - говорить зірка.

Джамала знає, як виглядатиме її нова квартира.

"Я люблю мінімалізм, сірі стіни, просто простір, який я визволю від хазяйського дивану, які я не могла викинути, штори золоті, я люблю, щоб було все просто, я люблю писати музику, зроблю собі якусь кімнату, можливо вона потім стане дитячою, перебудується, але таку кімнату мені хочеться", - розповідає Джамала.

Зараз ви читаєте новину «Джамала розповіла, чому не перевезла родину з Криму у нову квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути