четвер, 20 вересня 2012 11:34

Джамала носить капелюшки за 500 грн

Джамала носить капелюшки за 500 грн
Співачка не любить вечірні сукні Фото: podrobnosti.ua

Останнім часом співачка Джамала до кожного вбрання одягає на голову капелюшок. Gazeta.ua вона зізналася, що робить це через стрижку каре.

"Рік тому я підстриглась і через нову зачіску почала носити капелюшки. Не те, що я приховую її, а навпаки підкреслюю. Подобаються прості капелюхи за 500 гривень, наприклад. Зараз маю у своїй колекції штук з десять кепочок і шляпочок", - зауважує Джамала.

А от вечірні сукні Джамалі не до вподоби.

"По-перше, я в них не дуже розбираюсь, де вечірня, а де коктейльна. Довгої сукні у своїй шафі не маю, бо відчуваю себе в них не комфортно. Тим більше я по життю трохи сутулюсь і не вмію їх носити. Тоді навіщо показувати свої недоліки. Правда, один раз мені таки пошили довгу зелену сукню на вручення премії. Звичайно, на сцені я хочу бути красивою, але якщо воно мені десь тисне, колеться, то мені незручно виступати", - зізнається співачка.

Зараз в планах Джамали навчитися керувати машиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала змінила образ: стала виглядати більш жіночно

"Я знову хочу підняти цю тему, бо три роки тому здала на права, але це не дає мені жодного права їздити. Я ні дня не керувала. Тому заново вчитиму правила дорожнього руху і братиму приватні уроки керування. Правда, свою машину водити не буду, бо вона для мене задовга. Це Хюндай Соната. Хотіла б купити собі Фіат", - підкреслила співачка.

Зараз ви читаєте новину «Джамала носить капелюшки за 500 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути