неділя, 29 березня 2015 14:57

Джамала не поїде на Нову Хвилю

Автор: show.obozrevatel.com
 

Співачка Джамала виставила свої сукні на онлайн аукціон і у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 розповіла чим вражала свого часу на конкурсі "Нова Хвиля" і чому не поїде туди цього року.

Свого часу Джамала на Новій Хвилі здобула перемогу у сукні з білими трояндами.

"Ця сукня для мне багато значить, адже в цій сукні вся "Нова Хвиля" встала і я отримала найвищий бал, я співала українську пісню, на вбрання пішло багато тканини, адже кожна троянда зроблена подвійним шаром", - говорить співачка.

"Я приховувала ці рози до останнього і по ідеї я мала бути просто так. Я всі дні на репетиції виходила в звичайній тілесній рожевій сукні. Я нікому не говорила, що буду в трояндах тому це була трішки брехня у спасіння", - говорить Джамала.

Цього року співачка не поїде на Нову Хвилю у Сочі, навіть якщо отримає запрошення.

"Мене не запросили, але якщо навіть запросять, то я не поїду, тому що все-таки поки не налагодяться стосунки між нашими країнами їхати неправильно", - говорить співачка.

Серед вбрання Джамали, в якому вона співає на сцені, рідко можна побачити короткі сукні, за словами зірки вона не хоче стати ще однією артисткою, якій глядачі дивляться під спідницю.

"Коли виступаєш на сцені і глядачі внизу, я не комфортно почуваюсь, коли вони зазирають під спідницю, ми знаємо цілу колекцію артисток, які "засвітились" в цьому сенсі", - сказала співачка.

Зараз ви читаєте новину «Джамала не поїде на Нову Хвилю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути