субота, 19 травня 2012 09:22

"Дуже переживав, що коли Янукович прийде до влади, почнеться "жопа" — музикант

"Дуже переживав, що коли Янукович прийде до влади, почнеться "жопа" — музикант
"Зараз боюся хвороб, бо коли людина фізично хвора - стає тягарем для близьких", - наголосив Дмитро Добрий-Вечір Фото: dw.de

Лідер гурту "Вій" Дмитро Добрий-Вечір після смерті свого батька розмовляв з ним. Про це музикант розповів у новому номері журналу "Країна".

"Коли батько помер, одна жінка запропонувала з ним поспілкуватися. Навчила виходити на контакт. Ми з батьком розмовляли не більше місяця. Потім душа повинна йти далі", - наголосив він.

"З потойбічним світом не маю справ уже багато років. Це небезпечно й не потрібно нормальній людині. Під час такого спілкування втрачаєш багато енергії і вона не завжди поновлюється. Це спустошує фізично й душевно. Смерті не боюся - після того, як дізнався, що ми не помираємо", - наголосив музикант.

Добрий-Вечір підкреслив, що для нього принципово — не вбивати живих істот.

"Хіба що випадково доведеться наступити на якогось жука чи вбити тварину заради захисту близьких. З людьми - так само. Заради захисту вбити людину, мабуть, не так уже й важко", - зауважив він.

Музикант підкреслив, що ми живемо, щоб душа розвивалася: "Для цього треба любити - собак, батьківщину, жінок, своїх та чужих дітей".

Дмитро зізнався, що до 10 років боявся темряви: "Зараз боюся хвороб, бо коли людина фізично хвора - стає тягарем для близьких".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідер гурту "Вій": "За українців на "Євробаченні" мені соромно"

"Дуже переживав, що коли Янукович прийде до влади, почнеться "жопа". Вона почалася. Але не в гуманітарній сфері. Табачник намагався нашкодити. Але не виходить у людини", - наголосив він.

Про те, якою має бути ідеальна жінка для Дмитра Добрий-Вечір, читайте у журналі "Країна" № 19 (122) за 17 травня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «"Дуже переживав, що коли Янукович прийде до влади, почнеться "жопа" — музикант». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути