пʼятниця, 19 серпня 2011 10:49

Дружина Черновецького передумала розлучатись

Дружина Черновецького передумала розлучатись

Дружина мера Києва розповіла по телефону, що вона змінила своє рішення, і в найближчий час забере заяву, подану нею до Печерського райсуду столиці, повідомляє "Сегодня".

Причини Аліна Айвазова називати не стала.

Нагадаємо, законна дружина Черновецького сама стала ініціатором розлучення.

Щоправда, на судове засідання ні вона, ні Леонід Черновецький не з'явились - прийшла лише представниця Айвазової, тому засідання було перенесене на три тижні.

ЗМІ обговорюють нові факти цієї справи. Зокрема, як повідомляє політтехнолог Тарас Березовець для "Экономических известий", "це - класична технологія уникнення конфіскації майна, навіть у тому разі, коли дружина фіктивно розлучається зі своїм чоловіком".

РБК Україна запропонувало власні три версії, крім любовної, розлучення Леоніда Черновецького. За першою, судова справа про розлучення покликана відвернути увагу від казусу з подвійним громадянством мера та його проживанням в Ізраїлі. Друга версія (схожа на першу) стверджує, що Леонід Черновецький збирається балотуватись у парламент, а розлучений кандидат - краща партія, ніж кандидат з подвійним громадянством. За третьою версією, розлади в стосунках мера та Айвазової все-таки були, але шлюб не розривали задля кар'єри Черновецького. Зараз же кар'єра останнього хитається, тому для пані Аліни немає сенсу продовжувати цю гру.

 

 

 

Зараз ви читаєте новину «Дружина Черновецького передумала розлучатись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути