субота, 24 грудня 2022 12:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Друг написав Зеленському після виступу у Конгресі США – що відповів президент

Друг написав Зеленському після виступу у Конгресі США – що відповів президент
Український актор Євген Кошовий написав президенту Володимиру Зеленському після його виступу в Конгресі США. Фото: студія "Квартал 95"

Актор студії "Квартал 95" та друг Володимира Зеленського Євген Кошовий зізнався, як відреагував на промову українського президента в американському Конгресі.

Кошовий надіслав президенту повідомлення, про що розповів в ефірі "Сніданок з 1+1".

"Промова світового рівня. Я дивився не повністю, я потім читав усі тези й весь той посил, який він давав у Конгресі. Я йому написав, що він знову поставив увесь світ на вуха. Він відповів. Написав: "Дякую". І емодзі", – поділився Кошовий.

Актор розповів, що у різдвяному "Вечірньому кварталі" покажуть номер, на який їх надихнуло інтерв'ю президента та першої леді Олени Зеленської журналістці CNN. Президент тоді сказав, "що йому ніхто не готує сніданки". Вираз обличчя Олени на цю фразу "підірвав" соцмережі.

Також Кошовий розповів про гумор у воєнний час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У супроводі літака-розвідника та винищувача ‒ ЗМІ довідались, як Зеленський летів до США

"Ми перед військовими жартуємо про правду, розповідаємо особисті історії, які з нами відбулись, коли ми від 24 лютого почали виїжджати до пацанів на передову. Якщо ми в очі сміємося над ворогом, то ми його просто деморалізуємо. Це ми бачимо по коментарях в соцмережах і з того, що росіяни пишуть під відео з нашими концертами… Але скоро все закінчиться і не буде ніякої русні", – сказав актор.

Також він поділився планами у прийдешньому році.

"Я йду у Новий рік з думками, що наступного року на нас чекає перемога. Є чутки, що до кінця серпня звільнять Крим. А можна трошки раніше? Бо у моєї дружини Ксенії день народження 18 серпня й у нас є плани на Ялту", – зазначив Кошовий.

21 грудня президент вперше покинув Україну від початку повномасштабного вторгнення Росії – вирушив у США з робочим одноденним візитом.

У Вашингтоні президент провів переговори, зокрема, з американським колегою Джо Байденом, дав спільну з ним пресконференцію та виступив перед Конгресом США. Промову Зеленського у Конгресі США називають історичною і порівнюють з виголошеною у стінах Конгресу британським прем'єр-міністром Вінстоном Черчиллем 80 років тому.

Дорогою додому Зеленський зустрівся із президентом Польщі Анджеєм Дудою. Вранці 23 грудня стало відомо, що Зеленський повернувся в Україну і перебуває в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Друг написав Зеленському після виступу у Конгресі США – що відповів президент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути