четвер, 30 липня 2015 12:31

Донька Валерії похизувалась стрункою фігурою у бікіні
3

Фото: Соціальні мережі

Донька співачки Валерії Анна похизувалась стрункою фігурою у бікіні. Дівчина поділилась фотографіями на своїй сторінці у соціальній мережі.

Прихильники відзначили струнку фігуру дівчини і попросили розповісти, як вона так швидко схудла.

Читайте також: Анфіса Чехова показала апетитну фігуру у рожевому бікіні

Нагадаємо, нещодавно Анна Шульгіна знялась для чоловічого журналу. Після цієї зйомки дівчину дехто розкритикував і вона поспішила відповісти всім, кому не вгодила.

"Дорогі підписники! Прошу заспокоїтися з деякими питаннями. Наприклад: 1) дозволила мені мама знятися в журналі "Maxim"? 2) як вона це допустила? 3) чому ви така погана, адже мама ваша ангел? І тд і тп! Прошу звернути вашу увагу на те, що 1) мені 22года!

2) Я працюю і перебуваю поза залежністю від мами зі студентських часів!

3) Я абсолютно інша людина, ми не сіамські близнюки. Якщо моя мама ідеальна, то я ні! І це мені, повірте, теж подобається. Отже! Коротко та ясно! Володієте іншим думкою? У вас до мене претензії? Ви підписані на мене, що подивитися "залаштункове" життя Йосипа та Валерії? Я вас вітаю! Ви можете відписуватись!

Мені потрібні тільки МОЇ люди, які будуть сприймати мене доброю, жорсткою, смішний і поривчастою.Я не хочу грати іншу людину і не буду підлаштовуватися під незадоволених.

Не подобається-до побачення! ЦІКАВО ??? ДАВАЙТЕ пройдемо цей шлях РАЗОМ !? А тепер можу сказати вам ...З любов'ю до решти,АШ "

Зараз ви читаєте новину «Донька Валерії похизувалась стрункою фігурою у бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути