пʼятниця, 03 липня 2015 11:44

Донька Валерії оголилась у Maxim
3

Дочка Валерії Ганна Шульгіна продемонструвала тіло в досить відвертій фотосесії для чоловічого журналу Maxim. Шульгіна стала дівчиною з обкладинки липневого випуску популярного видання. Фотосесія Анни вийшла скромною, в порівнянні з тими фото, які традиційно публікуються в журналі. Всі інтимні місця співачки прикриті спідньою білизною, та й пози можна назвати досить стриманими.

Незважаючи на такий результат, як з'ясувалося, мама Анни співачка Валерія була категорично проти бажання дочки погодитися на цю авантюру.

"Відразу вам скажу, що Валерія і брати Анни були проти цієї фотосесії", - сказав вітчим Анни Йосип Пригожин

Сам же продюсер підійшов до питання зйомки Шульгіної більш філософськи. Чоловік вважає свою пасербицю вже досить дорослою, щоб самій приймати рішення, а потім нести за них відповідальність.

"Я ж намагався переконати членів сім'ї та донести, що Ані 22 роки, і вона сама має право вирішувати, як їй бути. У цій фотосесії немає нічого вульгарного - Аня продемонструвала свою красу, акторську майстерність. Вона намагалася показати читачам, всім своїм ровесникам, що з бридкого каченяти може вийти лебідь, якщо цього дуже сильно захотіти", - пояснив Пригожин пресі.

До речі, окрім відвертих знімків Анни, на сторінках видання також з'явилося інтерв'ю, в якому вона розповідає про чоловіка своєї мрії.

"У чоловіка головне не зовнє, а внутрішній стрижень. У нього має бути певний стиль, але не потрібно чогось різкого і яскравого. І ще є велика проблема: зараз багато хлопців намагаються бути чиєюсь копією, виступати в тренді, брати з когось приклад, запозичувати чиїсь риси і так далі. А мені важливо, щоб чоловік був індивідуальністю. Кожна людина по-своєму крута. Головне - не боятися показати і підкреслити свою крутизну ", - зазначила Анна.

Зараз ви читаєте новину «Донька Валерії оголилась у Maxim». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути