четвер, 26 травня 2016 14:05

Донька Пінк не може терпіти її співів

Донька Пінк не може терпіти її співів
forum.cofe.ru

Співачка Пінк та її чоловік Кері Харт продають будинок в Малібу. Від маєтку сім'я намагається позбутися вже рік. Цього разу пара вирішила знизити ціну на цілий мільйон доларів і тепер за маєток з шістьма спальнями і шістьма ванними кімнатами Пінк і Кері просять всього 12,9 мільйонів доларів. У рекламі маєтку відзначається, що він розташований в прекрасному мальовничому місці, де можна відпочивати і насолоджуватися природою, віддаленість будинку від сусідів, допоможе усамітнитися і забути про решту зовнішнього світу.

Потенційні покупці також повинні оцінити той факт, що на території маєтку розташований гостьовий будиночок, повністю обладнаний для комфортного проживання. Там є навіть власна кухня.

Виручені від продажу будинку гроші Пінк і Кері хочуть вкласти в будівництво нового маєтку, де будуть враховані всі їхні побажання, в тому числі - звуконепроникні стіни. Як розповідають наближені до сім'ї люди, п'ятирічна дочка Пінк Віллоу наполягає на таких стінах, тому що вона не переносить мамин голос в її піснях. До речі, про це раніше говорила сама Пінк.

"Її мій голос дратує, - зізнавалася співачка. - Коли їй було два-три роки, вона весь час говорила: "Мама, тихіше, жахливий голос".

Зараз ви читаєте новину «Донька Пінк не може терпіти її співів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути