Ексклюзиви
вівторок, 10 серпня 2010 10:59

Доманський кинув телеведучу Лідію Таран заради блондинки

 

Найкрасивіша пара українського телебачення - телеведучий Андрій Доманський і його цивільна дружина, телеведуча Лідія Таран - розійшлись.

"Андрій дійсно пішов від Лідії Таран. Вони не живуть разом вже більше півроку. Він кинув Ліду заради ефектної блондинки, яка не має відношення до шоубізнесу", - розповіло джерело з оточення пари в інтерв'ю газеті Блик.

У Андрія та Лідії підростає дочка Василина. У нього також є двоє дітей від першого шлюбу.

Коли Андрій Доманський був ведучим шоу "Фабрики зірок-3", йому дуже імпонувала учасниця Єва Бушміна, яка незабаром стала однією з солісток групи ВІА Гра.

Нещодавно Доманський і Бушміна з'явилися разом в одному зі столичних кінотеатрів.

"Можу сказати лише те, що у мене особисте життя є. І воно прекрасне!", - прокоментував 36-річний Андрій Доманський свій розрив з дружиною.

Нагадаємо, коли Лідія Таран брала участь в проекті "Танці із зірками", вона мало часу проводила з сім'єю і нерідко давала привід для ревнощів.

"Доманський ревнував, особливо після нашого фокстроту під "Плач Еремії". Він натякав: у вас щось не те", - зізнався в одному своєму інтерв'ю партнер Ліди по танцях Олександр Охрименко.

Нещодавно Ліда з'явилася на світській вечірці у супроводі 31-річного Андрія Джеджули, який веде з нею ранкові ефіри на телеканалі "1+1".

На початку літа Джеджула також розійшовся зі своєю дружиною, колишньою "фабриканткою" Сантою Дімопулос, яка тепер зустрічається з молодим мільйонером Володимиром Самсоненком.

Зараз ви читаєте новину «Доманський кинув телеведучу Лідію Таран заради блондинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути