пʼятниця, 28 жовтня 2016 11:29

Дочка Джонні Деппа бореться з анорексією
6

Фото: Elle.fr

Дочка Джонні Деппа і Ванесси Параді - 17-річна модель Chanel Лілі-Роуз Депп знялася на обкладинці французького Elle. Для нового номера глянцю її зобразив сам Карл Лагерфельд, презентувавши одразу три обкладинки з юною актрисою і моделлю. Cover-story зайняла в свіжому номері кілька розворотів, а крім зйомки на сторінках видання також з'явилося інтерв'ю зірки.

"Мама сказала, що її постійно розпитують про мене в інтерв'ю. Але ж зовсім недавно все було навпаки. Батьки якомога довше намагалися захистити мене від уваги преси і не брали мене ні на прем'єри, ні на інші світські урочистості.

У свіжому інтерв'ю актриса вперше зважилася обговорити стан свого здоров'я. Через тендітної статури Лілі-Роуз давно приписали анорексію. Актриса зізналася, що давно бореться з шлунком і розповіла, що її страшенно пригнічують критичні відгуки в соціальних мережах про її зовнішньому вигляді:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джонні Депп ревнував дружину до колишньої коханки

"Це дуже зачіпає і пригнічує мене, адже я витратила чимало сил на боротьбу з цією хворобою. Я була набагато менше, коли зіткнулася з анорексією, мені було дуже важко впоратися з нею. Всі, хто знайомий з цією проблемою, знають, як важко повернутися до нормального життя".

Однак Лілі-Роуз проявила стійкість в боротьбі з недугою:

"Ось уже довгий час у міру свого дорослішання я послідовно борюся з цією проблемою і дуже пишаюся тими результатами, яких мені вже вдалося досягти".

Не залишила актриса без уваги і питання, що стосується хронічної відсутності усмішки на її обличчі. Позуючи фотографам, Лілі-Роуз навіть не намагається виглядати хоч трішки привітніше. І ось чому:

"Якби я хотіла пред'явити світові свій життєрадісний бік, то не стала б чекати для цього фотографів",.

Лілі-Роуз ж віддає перевагу стриманому, холодному образу. Крім того, застерігає від спроб зрозуміти її характер на основі публікацій актриси в соціальних мережах:

"Те, що люди бачать мої знімки в Instagram, дозволяє їм думати, що вони добре мене знають, але це не так. Образ в соціальних мережах не має нічого спільного з реальною людиною".

Зараз ви читаєте новину «Дочка Джонні Деппа бореться з анорексією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути