субота, 28 квітня 2012 13:32

Дочці Вікторії Бекхем пропонують роботу

Дочці Вікторії Бекхем пропонують роботу
Сума контракту не уточнюється Фото: eg.ru

Компанія з продажу дитячого одягу і подарунків My1stYears.com запропонувала дев'ятимісячній Харпер Севен Бекхем стати представником бренду. Сума контракту не уточнюється, але зате відомо, що ділова пропозиція адресовано безпосередньо міс Бекхем.

Нагадаємо, в минулому році Харпер зайняла друге місце в рейтингу "найвпливовіші діти знаменитостей", всього лише злегка поступившись Сурі Круз. При складанні списку дослідники враховували кількість згадувань імен дітей зірок шоу-бізнесу в друкованій пресі, в мережевих ресурсах, в блогах, соціальних мережах і так далі. Фахівці аналізували інформацію про знаменитих діточок віком до 6 років.

"Твої батьки є іконами стилю, і ми не бачимо причини, з якої ти не могла б почати свою кар'єру в модній індустрії з ранніх років", - свідчить послання.

При цьому в листі, який наводить британський журнал "OK!", уточнюється: "По законодавству про дитячу працю ми не можемо обговорювати умови контракту безпосередньо з тобою, тому копію листа ми відправляємо твоїм мамі і татові. Будемо раді обговорити з ними твій гонорар". Далі повідомляється, що керівництво компанії не має наміру скупитися і не проти виплатити досить велику суму юній модниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Девід Бекхем більше не буде зніматися для реклами спідньої білизни через дітей

Представники сімейства Бекхем поки утримуються від коментарів. Але таблоїди нагадують, що Девід Бекхем став зіркою клубу Manchester United у віці 17 років. А Вікторія задумалася про кар'єру поп-зірки, будучи у віці семи років.

Зараз ви читаєте новину «Дочці Вікторії Бекхем пропонують роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути