вівторок, 26 травня 2015 18:26

Доньки Бі Бі Кінга підозрюють, що їх батька отруїли

Автор: hiddenbeach.com
 

Дочки знаменитого блюзового гітариста Бі Бі Кінга заявили, що їхній батько був отруєний.

За словами Керен Вільямс і Петті Кінг, це зробили його особистий помічник Мирон Джонсон і менеджер музиканта Лаверн Тоні в той момент, коли у рідних Бі Бі Кінга не було можливості його відвідувати.

"Я думаю, що мого батька отруїли, він прийняв чужорідні речовини ... Я думаю, що мій батько був убитий", - наводить видання US Magazine слова Карен.

Розслідуванням смерті гітариста вже займаються детективи.

Проте, адвокат Бі Бі Кінга з нерухомості Брент Брайсон вже назвав безглуздими слова дочок музиканта. За його словами, три лікарі визначили, що за артистом вівся цілодобовий догляд, а професійні медики стежили за ним до тих пір, "поки він спокійно не пішов від нас у вісні".

Нагадаємо, Бі Бі Кінг помер у Лас-Вегасі на 90-му році життя 15 травня. Кілька місяців тому блюзмен потрапив в одну з лікарень Лас-Вегаса. Спочатку не надходило жодної інформації про стан зірки, було відомо лише те, що в перші дні госпіталізації до Кінга нікого не пускали. І тільки після того, як музиканта провідала донька, з'явилася інформація, що у Бі Бі Кінга сильне зневоднення організму через загострення цукрового діабету другого типу.

Зараз ви читаєте новину «Доньки Бі Бі Кінга підозрюють, що їх батька отруїли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути