середа, 17 листопада 2010 18:01

Дочка Оззі Осборна вдягла відверте бікіні і заплакала (ФОТО)

Акторка і співачка, донька американського співака Оззі Осборна Келлі сфотографувалася для обкладинки журналу Shape. Раніше дівчина важила 72 кілограми.

"Я тільки що знялася для обкладинки журналу Shape, і це був просто неймовірний досвід для мене, - розповіла Келлі. - Я ніколи в своєму житті не одягала бікіні до цього моменту. У мене навіть думок про це не виникало!"

Зараз співачка важить 51 кілограм і тримає цю вагу до цих пір. Її запитали, як вона себе відчувала, надівши бікіні перший раз:

"Я плакала, коли побачила це фото. Це був хвилюючий досвід!", - зізналася Келлі.

Нині Осборн продовжує займатися зі знаменитим тренером Сарою Хагаман, щоб залишатися у формі.

"Я просто примушую себе займатися по півгодини в день. Це не здається чимось жахливим, і я легко з цим справляюсь.Я приділяю півгодини біговій доріжці, а коли відчуваю, що можу зробити більше, то роблю кілька підходів присідань і займаюся з гантелями", - розповіла дівчина.

Келлі розповіла, що тепер вона може дозволити собі носити дизайнерський одяг, про який завжди мріяла.

"Тепер будь-який дизайнер надсилає мені все те, що я хочу, і я не можу повірити, що це зі мною відбувається", - розповіла дівчина.

Нагадаємо, це вже не перший досвід схудлої Келлі. Дівчина вже позувала в спідній білизні, а її тіло намастили золотою фарбою, як у Ширлі Ітон з фільму про Джеймса Бонда Goldfinger.

Zirki.info

Зараз ви читаєте новину «Дочка Оззі Осборна вдягла відверте бікіні і заплакала (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути