понеділок, 01 вересня 2014 15:26

Донька Брежнєвої сама знайшла собі шкільну форму
4

Фото: Соціальні мережі

Сьогодні багато артистів знайшли час особисто відвести дітей в школи. Про що і повідомили в своїх Інстаграмах. Донька Віри Брежнєвої, Соня, пішла вже в 8-й клас. Співачка написала ншим молодим мамам і татам, які в цей день повели своїх чад до школи:

"Доброго ранку прекрасного! Всім, хто починає сьогодні успішний навчальний рік, як і ми, бажаємо, щоб він був насиченим і цікавим, пізнавальним і активним. Нехай все дається легко! Дітям і батькам! І пам'ятаємо, усмішка - обов'язковий атрибут навчального року та не тільки. Соняша сама знайшла відмінну шкільну форму - піджак в кадр майже не увійшов!", - пише співачка.

Так само в 8-й клас відвела свого сина Артема і Ольга Орлова. Хлопчик навчається у приватній школі "Золотий перетин"

А ось Поліна Гагаріна, судячи з коментаря до фото, знаходиться в шоці від того, що вона - мама першокласника:

"Почалося! Я навіть не буду говорити, як час пролетів ... Хоча скажу! Він пролетів так швидко і навіть подумати страшно, як воно розженеться ... Зупиняйте моменти! Зупиняйте щастя!". До слова, сину однією з найпопулярніших співачок в нашій країні пощастило нести табличку - Андрій навчається в "1 Б" класі ", - пише Поліна Гагаріна.

"Зі святом, дорогі батьки! Тримайтесь і мужайтеся! Цілий навчальний рік у нас всіх попереду!", - побажала Наташа Корольова 1-го вересня, проводжаючи сина Архипа в школу, сама була схожа на старшокласницю

Так само в перший клас цього року пішла і середня донька Григорія Лепса - Ніколь. Артист знайшов час у своєму робочому графіку і разом з дружиною Анною та старшою сестрою Ніколь, Євою.

Ліду Чистякову-Іонову в перший клас Павлівської гімназії проводжали старший брат Саша, молодша Ніна, тьотя Маша, папа Александр, бабуся Тамара Балабековна і, звичайно ж, мама ГлюкоZа:

"Мені здається, зовсім недавно я стояла на лінійці і хвилювалася, а сьогодні моя старша донька Лідія стала першокласницею !!! Мої вітання всім з початком навчального року, гарних оцінок та незабутніх емоцій!", - Поділилася зірка.

Зараз ви читаєте новину «Донька Брежнєвої сама знайшла собі шкільну форму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути