неділя, 16 жовтня 2016 14:33

Дмитро Ступка розповів про витрати на власне весілля

Дмитро Ступка розповів про витрати на власне весілля
viva.ua

Актор Дмитро Ступка влаштував з телеведучою Поліною Логуновою весілля, яке, за його словами, обійшлося йому не так вже і дорого. Про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Це не був повномасштабний прайс як пишуть зазвичай, дехто допоміг безкоштовно, а дехто за і меньші кошти, ніж воно коштувало", - сказав актор.

"Якщо раніше в Україні найвідомішим стилем весіль була класика, то тепер йде використання дерева, більше натуральних матеріалів, поле, природа" - говорить розпорядник весіль Олександра Дергоусова.

Читайте також: Репер Ярмак розповів, як вмовляв наречену зіграти весілля

Нагадаємо, актор Остап Ступка прокоментував скоре весілля свого сина Дмитра, який влаштував театралізовану церемонію з нареченою Поліною Логуновою.

"Йому в цьому році 30 років і протягом цих років я йому дивуюсь у хорошому сенсі цього слова. Насправді не має значення, 5 років ви зустрічаєтесь чи 3 дні, як у мене колись було, ми забуваємо, що ми колись робили, а намагаємося розповісти, що робити своїм дітям", - говорить Остап Ступка.

Актор розповів, що спокійно ставиться до того, якщо син зробить його дідусем дуже скоро.

"Каже: "ну що тату, я тебе зроблю скоро дідом Остапом" і починає сміятися, я кажу почекай, ти мене збираєшся зробити дідом, Тобі скоро 30 і це колись має відбутися, в нашій країні має бути багато українців, багато Ступок: рід має продовжуватися", - впевнений Остап Ступка.

;

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Ступка розповів про витрати на власне весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути