понеділок, 25 липня 2016 13:17

Дмитро Комаров розповів про українські Мальдіви

Дмитро Комаров розповів про українські Мальдіви

Мандрівник-екстремал, ведучий програми "Світ навиворіт" на каналі "1+1" Дмитро Комаров, ведуча "ТСН" Лідія Таран та засновник "Першої приватної броварні" Андрій Мацола нещодавно взяли участь у зйомках нового відео-сюжету для проекту "Моя країна. Прекрасна і незалежна", в якому розповіли про дивовижну красу українських місць.

"Участь у проекті стала дуже важливою подією в моєму житті, оскільки він дозволив подивитися на рідні місця з іншого ракурсу, – каже Дмитро Комаров. – Я буваю в самих незвичайних точках планети, а виявляється в 30 кілометрах від Києва можна побачити дивовижні місця, які вражають своєю красою".

Крім того, мандрівник назвав свої найулюбленіші туристичні куточки України. Так, за версією Дмитра Комарова, найекстремальнішим місцем країни є Карпати, найдушевнішим – Буцький каньйон, а ось найромантичнішим – Джарилгач – острів-коса неподалік від Скадовська.

"Джарилгач можна сміливо назвати українськими Мальдівами. Правда Мальдівами для тих, хто не боїться жити без благ цивілізації, не в 5-зірковому готелі, – розповів Дмитро Комаров. – Близько 10 років тому ми з друзями їздили туди – на катері добиралися на Джарилгач зі Скадовська і розбивали там намети. Це місце є ідеальним для пірнання з трубкою, а також для занять кайтингом. А ще там знаходиться заповідник – Джарилгацький природний парк. Там запросто можна зустріти диких тварин, наприклад, косулю".

Мандрівник також зазначив, що мріє побачити, як виглядають з висоти пташиного польоту гірськолижні курорти Драгобрат, Пилипець та Гемба, куди він неодноразово ходив у походи, а також Південний Буг, де свого часу він сплавлявся на каяках та байдарках.

Нагадаємо, "Моя країна. Прекрасна і незалежна" – партнерський проект "Першої приватної броварні" та каналу "1+1", в якому показані урбаністичні та природні пейзажі України, зняті з висоти 500 метрів в різні пори року. Часто це місця, зазвичай недоступні для людських очей. Телеглядачі дізнаються маловідомі факти про Україну, про природні багатства, індустріальну спадщину і про людей, які живуть в країні. Відеосюжети транслюватимуться протягом року і завершаться до 25-ї річниці незалежності України. Також до цього часу можна буде побачити результати спільної діяльності українців, "Першої приватної броварні" і каналу "1+1" – масштабну тревел-мапу країни.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Комаров розповів про українські Мальдіви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути