Ексклюзиви
четвер, 13 жовтня 2016 17:08

Дмитро Комаров покаже перші труднощі проекту "Світ навиворіт" на шляху до Евересту

 
 

Сьогодні о 22.00 на "1+1" у новому випуску екстремального тревел-шоу "Світ навиворіт 8" починається найбільш довгоочікувана частина експедиції Дмитра Комарова та Олександра Дмитрієва в Непалі - подорож до найвищої вершини світу - Евересту.

"Побачити Еверест - це моя дитяча мрія, яку я плекав все життя. Я дуже радий, що, нарешті, з'явився шанс його побачити", - каже оператор Олександр Дмитрієв.

Сходження по легендарній стежці Едмунда Хілларі і Норгея Тенценга, які вперше підкорили Джомолугму, починається з перельоту в один з найнебезпечніших аеропортів світу.

"Уже тільки цей переліт змусив багатьох туристів відмовитися від ідеї побачити Еверест. Його злітно-посадкова смуга дуже коротка - всього 500 метрів. Це в 4 рази коротше, ніж у Борисполі. А закінчується вона стіною. Права на помилку тут немає, як і можливості піти на друге коло", - ділиться враженнями Дмитро.

У високогірному селищі Гімалаїв Дмитро спробує розшукати героїв своїх фотосюжетів, зроблених в цих місцях майже 10 років тому під час його першої експедиції до Непалу. Чи вдасться йому це і як склалися долі людей, зображених на фотографіях Дмитра, телеглядачі дізнаються вже сьогодні ввечері на "1+1".

Дмитро Комаров випробує на собі важку жіночу працю непалок, піднявши на голові 50-кілограмовий вантаж, а також стане свідком унікального священного ритуалу, який, як вірять місцеві жителі, допомагає уникнути авіакатастроф і нових жертв у високогірному аеропорту.

Вже на початковому етапі сходження до своєї мрії - Евересту – на мандрівників чекали випробування і труднощі. Через несподівану звістку Дмитро Комаров не зміг приховати скупих чоловічих сліз від камери, а оператору Олександру Дмитрієву знову знадобилася медична допомога.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Комаров покаже перші труднощі проекту "Світ навиворіт" на шляху до Евересту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути