вівторок, 26 січня 2016 11:59

Девіда Духовни удостоїли зірки на Голлівудській Алеї слави
18

Фото: Reuters

Актор Девід Духовни, який зіграв роль агента ФБР Фокса Малдера в серіалі "Секретні матеріали" і роль Хенка Муді в "Блудливій Каліфорнійський", може похвалитися іменною зіркою на Алеї слави в Голлівуді.

Церемонія відкриття зірки Духовни відбулася вчора, 25-го січня. На торжестві були присутні як фанати актора, так і його колеги та друзі. Прийшов привітати свого підопічного і творець "Секретних матеріалів" Кріс Картер. До слова, у своїй вдячній промові Духовни не міг не відзначити режисера, завдяки якому відбулася його акторська кар'єра і життя в цілому:

"Якби не Кріс і не його Секретні матеріали, то кар'єри у мене б не було. Спасибі всім, що прийшли, це незвичайне відчуття".

Примітно, що свою "зірку" за заслуги на телеекрані актор отримав на наступний день після повернення на екрани Фокса Малдера - телеканал Fox в неділю показав першу серію десятого сезону серіалу після 13 річної перерви. Нагадаємо, слава до Духовни прийшла з початком зйомок в "Секретних матеріалах" (X Files, 1993-2002). З 2007 по 2014 рік Духовни грав Хенка Муді в серіалі "Блудлива Каліфорнія" ("Californication"). У цілому два цих серіали принесли акторові вісім номінацій на "Золотий глобус" і дві перемоги: в 1997 і 2008 році.

Зараз ви читаєте новину «Девіда Духовни удостоїли зірки на Голлівудській Алеї слави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути