середа, 16 травня 2012 11:26

Девід Бекхем на зустріч з Обамою зробив модну укладку
12

Команда Девіда Бекхема LA Galaxy нещодавно стала чемпіоном Вищої футбольної ліги, і на честь цієї події Барак Обама вирішив покликати гравців на прийом в Білий дім.

Команда підготувалася на славу: строгі костюми, що прикривали татуйовані руки, краватки, стильні зачіски - у такому вигляді цих знаменитих футболістів нам доводиться бачити не часто. За винятком, звичайно, Бекхема, мабуть, найвідомішого гравця цього спортивного клубу, який відомий не тільки досягненнями на полі, а й своєю модельною кар'єрою.

Про це ж у вітальній жартівливій промові говорив і президент США: "Девід - брутальний чоловік. Він може бути жорстоким під час гри, і в той же час у нього - власна лінія спідньої білизни. Не кожен на це здатний!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Девід Бекхем вперше зніметься для жіночого журналу

Жартував Обама і щодо віку Бекхема, зазначивши, що 37-річний футболіст цілком міг би бути батьком деяких своїх товаришів по команді. Девід на іронічні зауваження президента не ображався і відповідав сміхом.

А ось дружина Барака, з якою гравці зустрілися після прийому в лікарні для юних футболістів, була стриманішою і присвятила свою промову молодим спортсменам. Втім, Девід посміхався і їй.

Зараз ви читаєте новину «Девід Бекхем на зустріч з Обамою зробив модну укладку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути