середа, 18 квітня 2012 16:15

Демі Мур стала забувати Ештона Катчера

Автор: Фото: Twitter Демі Мур
 

Популярна голлівудська актриса Демі Мур через кілька місяців мовчання знову з'явилася в соціальній мережі Twitter і заявила про бажання змінити свій нік "Місіс Катчер".

Здається, Демі Мур нарешті прийшла до тями після хворобливого розриву зі своїм чоловіком голлівудським актором Ештоном Катчером. Актриса днями вперше за кілька місяців залишила запис у своєму мікроблозі. Повідомлення Мур виявилося досить коротким: "Тестую" і супроводжувалося фотографією, на якій актриса зобразила саму себе на ліжку.

Численні шанувальники актриси миттєво відреагували на запис. Вони тут же радісно привітали її і висловили надію на поліпшення стану здоров'я Мур. Фанати дружно підтримали актрису і закидали її різними питаннями. Щоправда, Демі на них не відповіла.

Проте другий запис Мур, який вона зробила невдовзі після першого, виявився куди більш інформативним. Голлівудська знаменитість написала: "Настав час змін. Потрібно змінити нік ... Є пропозиції?" Після цього питання на актрису буквально посипався шквал різних варіантів по заміні "Місіс Катчер" на щось більш актуальне.

Наприклад, численні шанувальники запропонували такі альтернативи: "Що щодо ГорячаКолишняДружина?", "Просто ДЕМІМУР або ВонаХтоНарештіПосміхається", а один шанувальник під ніком "пірсморган" запропонував актрисі власне прізвище: "Місіс Морган". Однак Демі відмовилася, жартівливо написавши: "Я думаю, хтось вже носить це ім'я".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ештон Катчер купив будинок, в якому жив з Демі Мур

Через кілька годин Демі зробила ще один запис у мікроблозі: "Зберігаю всі ваші пропозиції! Спасибі вам. Шліть ще". Світські хронікери відзначили дивовижну активність актриси з її готовністю до змін у житті. Близькі акторки висловили сподівання, що вона нарешті відпустила Ештона Катчера і вилікувалася від хворобливої прив'язаності до нього.

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур стала забувати Ештона Катчера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути