четвер, 02 квітня 2015 11:41

Ділова та самотня - Періс Гілтон розповіла про зміни у житті
7

Фото: Dujour

Світська левиця і ді-джей Періс Гілтон знялася у фотосесії для журналу Dujour, а також розповіла про свої серйозні зміни в житті.

Гілтон відома передусім як "багата дівчинка, для якої життя - це клуби, чоловіки і дороге взуття". Однак тепер Періс інша.

"Я виросла з усього цього. Раніше я не пропускала жодної вечірки, а зараз ходжу в клуби тільки в тому випадку, якщо грає мій улюблений діджей, або якщо мені за це платять. Я роблю те, що хочу. Зараз, наприклад, у мене немає часу на чоловіків. Вже краще бути однією", - розповіла Періс.

За її словами, зараз вона сконцентрована на створенні свого власного багатомільйонного бізнесу. Також білявка пояснила журналу, що ніколи не заперечувала, коли люди думали про те, що в житті вона так само дурна, як і в реаліті-шоу Simple Life:

"Я грала такого персонажа, так що не звинувачую людей, які думають, що я і є така в житті. Багато завжди думали, що я дурна, однак, коли зустрічали мене, то розуміли, що я абсолютно інша. Але я не злюся на людей, що все ж вважають, що я дурна. Так легше жити! ", - каже світська левиця.

За словами Гілтон, вона дуже довго і наполегливо працювала, щоб її життя стала таким, як зараз.

"Мені все одно, що про мене думають люди. Я знаю правду і знаю, на що здатна", - сказала Періс.

Нагадаємо, зараз Періс Гілтон займається дизайном пляжного клубу в проекті Azure Urban Resort Residences на Філіппінах. Проект розташований на шести гектарах на південь від найбільшого міста Філіппін Маніли і включатиме в себе приватні резиденції для відпочинку та унікальний пляж.

Зараз ви читаєте новину «Ділова та самотня - Періс Гілтон розповіла про зміни у житті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути