понеділок, 18 червня 2012 16:49

"Давайте подивимося, як вона впорається з цим" — Кулиняк про призначення своєї племінниці

"Давайте подивимося, як вона впорається з цим" — Кулиняк про призначення своєї племінниці
Міністр наголошує, що племінниця вчилася без його допомоги Фото: genshtab.censor.net.ua

Міністр культури Михайло Кулиняк вкотре наголосив, що він не докладав рук до призначення його племінниці Оксани Гайдук на посаду головного редактора державного часопису "Українська культура". Про це він розповів Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

2006-го дівчина закінчила загальноосвітню школу в місті Кузнецьк Кемеровської області Росії. А в цьому році закінчила Інститут журналістики Київського університету імені Тараса Шевченка.

"Насправді, вона вчилася абсолютно без моєї допомоги. В неї є цілий ряд статей. Я, чесно кажучи, десь думав, що можуть піднятися такі запитання, але відверто скажу - давайте подивимося, як вона впорається з цим", - підкреслив Кулиняк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кумівство не пускає до влади нормальних людей" — Ірма Вітовська

На зауваження ведучої про те, що для 23 років, а особливо для дівчини, яка тільки-но отримала вищу освіту, зарано очолювати таке видання, Кулиняк відповів: "Це не на стільки велике видання, як ви думаєте. Я не знаю, наскільки вона буде там тренуватися, вона журналістка все-таки, не дивлячись на те, що моя племінниці. Має ж бути якась журналістська солідарність. Ви просто самостійно візьміть інтерв'ю у працівників видавництва, не в мене. Хай вони самі її оцінять, щоби це не була оцінка міністра і оцінка, як кажуть, дядька".

Зараз ви читаєте новину «"Давайте подивимося, як вона впорається з цим" — Кулиняк про призначення своєї племінниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути