пʼятниця, 20 травня 2016 12:27

Даша Суворова презентувала свою першу україномовну пісню з Максом Барських

Даша Суворова презентувала свою першу україномовну пісню з Максом Барських
Пре-служба

Даша Суворова і Макс Барських об'єдналися, щоб представити ліричну композицію під назвою "Досі люблю".

"Ми нічого такого не планували, - говорить Макс Барських. - Так вийшло, що я почув демо-версію пісні і, передзвонивши Даші, сказав, що хотів би взяти участь у записі. І вже в студії ми зрозуміли, що у нас є точки дотику не тільки в житті, але і в музиці", - ділиться враженнями артист, визнаний в 2015 році "Співаком року".

Примітно, що Суворова, яка народилася в місті Артемівськ Донецької області, вперше дебютувала з піснею на рідній мові. А Барських, у якого в арсеналі вже є україномовні композиції, вперше за сім років брав участь у записі чужий лірики. До цього моменту артист виконував пісні виключно власного авторства.

"Я шукала нові мелодичні ходи і в цьому мені допомогла українська мова, - розповідає автор слів і музики Даша Суворова. - Але для того, щоб "Досі люблю" зазвучала інакше, я запросила в команду сербського музиканта і саундпродюсера Мілоша Єліча (клавішник групи "Океан Ельзи"). Так народився новий сингл!".

Співачка також не приховує того факту, що саме ця композиція допомогла їй зберегти романтичні відносини з коханим.

"Коли я вперше знайомила свого молодого чоловіка зі Львовом, у нас сталася сварка. Це місто мало не стало місцем нашого розставання, - зізнається Суворова. - На згадку про нас я написала"Досі люблю", яка незабаром стала піснею-примиренням".

Зараз ви читаєте новину «Даша Суворова презентувала свою першу україномовну пісню з Максом Барських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути