неділя, 25 вересня 2016 10:10

Даша Суворова представила пісню "Ресницы"

Співачка Даша Суворова представила нову пісню "Ресницы". Про це повідомила прес-служба артистки.

"Я написала "Ресницы" після розставання зі своїм другом. Ми попрощалися на пероні, і я поїхала з Москви", - розповідає Даша.

"Ресницы" стала першою піснею, яку Суворова написала після того, як покинула місто. Спочатку це було оповідання, записане в щоденник, яке через деякий час перетворилося на повноцінну музичну композицію.

Робота над "Ресницами" тривала близько півроку. Команда довго не могла визначитися з настроєм пісні.

"Це звучання дуже незвичайне для мене, - зізнається Даша. - У композиції танцювальна естетика, зовсім не властива мені". На такому прочитанні наполіг Олег Федосов, який займався аранжуванням "Ресницы". Його зачепила цитата з пісні "Мені хочеться плакати, але я посміхаюся".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даша Суворова презентувала свою першу україномовну пісню з Максом Барських

Даша Суворова закінчила музичний інститут імені Глієра, факультет естрадно-джазового вокалу. Вперше про неї заговорили, коли в 2011 році співачка представила композицію "Поставит Басту". Через рік співачка випустила дебютний студійний альбом, який отримав назву "Космонавт". У 2013 світ побачила друга платівка "312 закрита", в 2014 - третя, "Нежить", і в 2015 - останній на даний момент альбом під назвою "Різнобарвні лосини".

Автор: Прес-служба
 
Зараз ви читаєте новину «Даша Суворова представила пісню "Ресницы"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути