понеділок, 12 жовтня 2015 09:30

Дантес готовий стати батьком

Автор: lux.fm
 

Пара Володимир Дантес на Надія Дорофеєва не відкладатимуть народження дітей у довгий ящик. Дантес у передачі "Світське життя" розповів, що готовий до батьківства,але до цього треба підійти фізично і морально. Досвід спілкування з малечею артисти набували у передачі "Маленькі гіганти".

"Це був такий гігантський досвід в плані тісного і довгого спілкуванні з дітьми. Надя розкрилась з іншого боку вона така ранима, слухає дітей, діти їй вішають багато локшини, граються, вона не може вирватися з цієї казки. Я думав, що буду строгим татом, але зрозумів, що я буду не таким. Я зрозумів, що мені подобається спілкуватися з дітьми як з дорослими, - говорить Дантес, - ми готові до цього, просто тепер до цього треба прийти фізично, морально".

Пара покладається у питанні дітей на Бога.

"У нас не має такого, що я кажу: "Надя, йди сюди треба негайно поговорити. Я прийшов з проекту, нам треба діти". Коли Надя бачить, як я спілкуюсь з дітьми, говорить: "Вова, я бачу ти готовий стати батьком". Коли вона каже мені фразу: "я готова стати мамою", "хочу подарувати тобі дитину". Коли такі фрази звучать, не можна залишитися байдужим, сказати: "ні, Надя, давай звіримо концертні графіки, кар'єрний ріст". Ні, авжеж дівчині це страх, кар'єра успішна це одне, а те що боляче це, чи не боляче. У нас зараз багато друзів навколо народили, плюс проект тисне. Думаю, скоріше рано відбудеться, не пізно, а там, зверху вирішуватимуть", - говорить співак.

Зараз ви читаєте новину «Дантес готовий стати батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути