пʼятниця, 08 квітня 2016 16:10

Чуттєва Дженніфер Лоуренс знялась для травневого Harper's Bazaar
6

Фото: Harper’s Bazaar

Актриса Дженніфер Лоуренс стала героїнею травневого номера Harper's Bazaar. В інтерв'ю виданню муза модного дому Dior згадала своє гучне есе для сайту Лени Данем про утиск прав жінок в Голлівуді, а також висловилася на тему фемінізму і свого амплуа злодійки.

"Я не очікувала, що все це виллється в такий скандал, тому спочатку звернула увагу більшою мірою на негатив і не відразу усвідомила позитивні підсумки того, що сталося. Мої батьки тоді теж дуже засмутилися. Вони не люблять, коли я висловлююся на якісь спірні, наприклад, політичні, теми, тому що це важко - бачити, як на твою дитину критикують.

Насправді ж, ті, хто розкритикував мої слова, - це ті, хто не згоден з тим, що жінки мають право заробляти так само, як чоловіки. А раз так, то мені все одно, що ці люди думають про мене. Я намагаюся не брати близько до серця глузування в дусі "бідна багата дівчинка". Я вже говорила, що мені дуже пощастило, у мене взагалі все в шоколаді, але це не є нормою для американських жінок. Ось що я хотіла донести".

Актриса захищає фемінізм.

"Я не знаю, чому це слово так відлякує людей. Так не повинно бути, адже воно означає "рівність". Коли ти розвиваєшся і ростеш, то відчуваєш себе сильніше і хочеш, щоб тебе сприймали серйозно. Це не означає, що жінки повинні відмовитися від своєї жіночої природи. Ми чутливі. Ми гнучкі. Ми чуйні. І саме це може вберегти нас від сумнівів і помилок".

У Лоуренс немає улюбленого типажу чоловіка.

"Я думаю, що ні. Ви ж знаєте, диявол - в деталях. Коли я згадую всіх своїх екс-бойфрендів, то розумію, що вони настільки різні, що їх взагалі неможливо порівнювати".

Дженніфер розповіла, що дехто має страх перед нею.

"Я відчуваю, що іноді оточуючі побоюються мене, але я намагаюся робити все від мене залежне, щоб не допустити цього. По-моєму, немає взагалі ніяких причин боятися мене. Абсолютно ніяких".

Зараз ви читаєте новину «Чуттєва Дженніфер Лоуренс знялась для травневого Harper's Bazaar». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути