вівторок, 23 серпня 2011 13:36

Черновецький зізнався, що зраджував дружині та хоче з нею розлучитись

Черновецький зізнався, що зраджував дружині та хоче з нею розлучитись

Леонід Черновецький сказав, що не хоче давати будь-які коментарі з приводу свого розлучення, але прагне роз'яснити деякі моменти, повідомив екс-мер Києва в своєму інтерв'ю кореспонденту ForUm'у.

Леонід Михайлович сказав, що його стосунки з дружиною, незважаючи на повагу та любов протягом багатьох років, все-таки завершаться розлученням, тому що вони "не живуть разом, як чоловік і дружина, вже дуже багато років".

Черновецький також розповів, що Олена Савчук, до якої він зараз залицяється і, тим більше, її мати, пастор Софія Жукотанська, яка ніколи не заохочувала цих залицянь, до розлучення не мають ніякого відношення. Він зазначив, що Софія, вірна християнським принципам, навпаки всіляко перешкоджала їхнім зустрічам.

Леонід Михайлович охарактеризував Олену Савчук як людину добру, скромну й безкорисливу, яка ні на що не претендує.

В інтерв'ю екс-мер Києва зізнався, що "був грішний у стосунках зі своєю дружиною".

"Але я не збираюсь сповідатися перед людьми, а роблю це щонеділі у православній церкві, - продовжує Леонід Черновецький. - Але те, що сьогодні відбувається між мною та Оленою, лише наша власна справа. Це серйозні стосунки між двома дорослими людьми. Усі розмови про її вагітність до заміжжя - брудна брехня! Вона ніколи не дозволила б собі мати дитину поза шлюбом. І якщо в журналістів, які сьогодні по п'ятах переслідують Олену та її матір, є хоч трохи совісті, я прошу їх прислухатись до неї та припинити очорняти дуже  близьких мені людей".

Зараз ви читаєте новину «Черновецький зізнався, що зраджував дружині та хоче з нею розлучитись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути