неділя, 29 травня 2016 00:29

Через п'яних протестувальників проти концерту Барських львів'яни перекрили дороги

Через п'яних протестувальників проти концерту Барських львів'яни перекрили дороги
Прес-служба

У Львові на знак протесту проти блокування концерту Макса Барських невідомими місцеві жителі влаштували пікет. Вони вийшли на дорогу біля клубу Кіно Event Hall і стали живою стіною перед машинами.

"Нам перекрили вхід, ми перекрили дорогу", - зазначила одна з прихильниць артиста.

У місті виникли затори. Фанати артиста кричать "Ганьба!" провокаторам напідпитку, які блокували підступи до концертного залу і не пускають людей до будинку. При цьому причин бойкоту невідомі пояснити не можуть.

Невідомі сипали образами на адресу дівчат і жінок, незважаючи на те, що деякі з них прийшли на концерт із дітьми і просили поважати їх право послухати улюбленого артиста. При цьому представники правоохоронних органів вважали за краще триматися осторонь від сутичок, пояснивши це очікуванням підкріплення, яке прибуло за кілька годин.

Частина глядачів змогла прорватися в зал, а ті, кому цього зробити не вдалося - перекрили рух на вулицях міста, чим поставили в глухий кут провокаторів.

Із затримкою на 2 год. Макс Барських вийшов на сцену і вибачився перед шанувальниками за незручності.

Відзначимо, що раніше артисту і його менеджменту ніхто не висував жодних вимог і не повідомляв про необхідність скасування концерту або про його можливе бойкотування. Як з'ясували шанувальники артиста, провокатори, які намагаються зірвати виступ виконавця, навіть не всі знали, чий саме концерт прийшли бойкотувати.

Зараз ви читаєте новину «Через п'яних протестувальників проти концерту Барських львів'яни перекрили дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути