пʼятниця, 21 жовтня 2011 11:49

Брюс Вілліс захистить колишню дружину від зрад Ештона Катчера

Брюс Вілліс захистить колишню дружину від зрад Ештона Катчера

Брюс Вілліс, за чутками, має намір провести виховну бесіду з Ештоном Катчером. На думку зірки, поведінка чоловіка матері його трьох дочок ні в які рамки не лізе.

Брюс Вілліс і Демі Мур розлучилися в 2000 році. Проте екс-подружжю вдалося зберегти теплі і дружні стосунки. За деякими даними, перед весіллям Мур і Катчера "міцний горішок" докладно поговорив з хлопцем, і Ештон пообіцяв йому не псувати життя Демі і піклуватися про дівчаток.

Однак Катчер свої слова не дотримав. Нагадаємо, наприкінці вересня стало відомо про оргії хлопця, які він влаштував акурат до Дня річниці весілля з Мур. За словами джерел з оточення Вілліса, актор розцінив такий вчинок колеги як посягання на честь його родини. Так, Брюс вважає, що екс-дружина залишається членом його сім'ї, незважаючи на розрив.

"Коли він дізнався про скандал, то розлютився, - цитує джерело з оточення знаменитості журнал Now. - Він має намір закликати Ештона до відповіді. І якщо Брюс до нього добереться, то це буде видовище не для людей зі слабкими нервами".

Тим часом з'явилася інформація, що союз Мур і Катчера нелегальний. Якийсь Марк Айзен, який зараз судиться з Центром каббали, назвав їхній шлюб спектаклем: "Катчер влаштував з цього весілля справжнє шоу. Однак церемонію вів шахрай, який знаходиться в даний момент під вартою, Юда Берг. Так що шлюб недійсний ані за законами каббали, ані за законами Каліфорнії".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Демі Мур схудла до 45 кг

Як би там не було, але Демі та Ештон як і раніше не знімають свої обручки. Вчора папараці сфотографували актрису в аеропорту Лос-Анджелеса, а її чоловіка за кермом авто, і в обох символи шлюбу - легального чи ні - досі на пальцях.

Зараз ви читаєте новину «Брюс Вілліс захистить колишню дружину від зрад Ештона Катчера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути